News Details
Divendres, 13 Març 2020
El Govern ha activat la fase d’emergència 1 del pla PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc

El Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir del dia 13 de març tots els centres educatius de Catalunya, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc. Ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. La mesura afectarà  tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

Aquí a l’Institut Abat Oliba queden suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars des d’avui divendres 13 fins el divendres 27 de març, ambdós inclosos. Mantindrem oberts els canals d’informació habituals (tokapp i email) i anirem informant a mesura que ens arribi la informació.