News Details
Dimecres, 11 Març 2020
ENTREGA DE PREMIS ALS ESTUDIANTS DE BATXILLERAT AMB ELS MILLORS EXPEDIENTS ACADÈMICS DEL CURS 2018-2019 DE RIPOLL

Mar Bueno, Carlos Guardado, Anna Esquerrà i Èric Duque han estat premiats per tenir els millors expedients acadèmics de batxillerat de Ripoll durant el curs 2018-2019. Els quatre estudiants han rebut un guardó, a més d’una beca acadèmica. Els joves s’han mostrat molt agraïts pel reconeixement dut a terme per l’ajuntament del municipi, que recompensa l’esforç dels anys de batxillerat.

Els quatre estudiants ara són universitaris i han volgut destacar el canvi que estan experimentant aquest any. En Carlos està estudiant Economia a la Universitat Pompeu Fabra, l’Anna està cursant Genètica a la Universitat Autònoma i la Mar, Enginyeria Industrial a la Universitat de Barcelona.

L’acte ha tingut lloc al Casal de Joves El Galliner i ha comptat amb la presència i el discurs previ de Maria Romero, graduada en Enginyeria Química que ara treballa en una empresa de productes cosmètics naturals a Reus. Fa sis anys, Maria Romero  també va rebre el mateix premi, i es va mostrar molt contenta de poder tornar a Ripoll i encoratjar els estudiants.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va destacar que ja fa sis anys que es reconeix estudiants de la vila amb aquesta beca i que és important posar-ho en valor.

 

Per veure més fotos cliqueu el següent enllaç:

https://drive.google.com/drive/folders/1V35gI1LdvSFNO_NS8HnqlgrUXEcyYlfV?usp=sharing