News Details
Dijous, 25 març 2021
Qui són els 3 cuiners que han participat als premis Lladonosa?
Aquest dimecres 3 alumnes del cicle superior de Direcció en Cuina van participar en el concurs Josep Lladonosa, malauradament no han passat de fase, però arribar fins aquí i participar és molt meritori.
Qui són? Aquí us en fem cinc cèntims.

Pol Pernal, @like_a_creep, natural de Campdevànol, ha passat per dues cuines de Ripoll, talent, creativitat i rapidesa. Apassionat de les 4 cordes de baix, els youtubers dolents i el menjar mexicà. Veure’l emplatar és admirar-lo, té aquell punt de bogeria i geni propi dels cuiners.

Jordi Llagostera, @furby_04, veí de Sant Joan de les Abadesses, experiència contrastada en sala, ara s’obre camí entre fogons, i de quina manera! Aplicat, detallista i creatiu.
Apassionat del Crossfit, les fotos somrient mirant als cantons, les carns i la cuina tradicional catalana. Veure’l cuinar dóna pau, és admirar-lo.

Alberto Pastor, @albertopastor1998, fill de Mallorca adoptat a Ripoll, experiència en cuina a la Garrotxa. Destresa, detall i calma el defineixen, i sempre amb un punt de sorpresa. Boig del Body Cult, de la pasta i les graelles, veure’l cuinar i emplatar hipnotitza.
Aquest són els plats amb els que van participar:
Carré de xai amb salsa de mel i romaní amb guarnició de patata ratte i crema de formatge llanut (Plat d’en Pol Pernal)
Caneló de senglar amb tòfona i beixamel de pinyons. ( Plat d’en Jordi Llagostera)
Llata de poltre amb arrels (Plat de l’Alberto Expósito)