~ Calendari d’advent de la biblioteca ~

~ Activitats de la biblioteca ~

 • Fanzines

  A la biblioteca de l’institut ja hi podeu consultar els fanzines elaborats pels alumnes de 3r d’ESO a partir d’alguns dels seus temes preferits 📚✨ Hi seran fins a finals del 1r trimestre del curs vinent.

  Els fanzines són publicacions autogestionades i fetes amb pocs mitjans que solen contenir textos, il·lustracions i collages al voltant d’una temàtica concreta.

  Els trobareu en un moble dissenyat per l’Aina Alibés com a resultat del projecte de dibuix tècnic del 3T ✏️📐 L’ha construït amb l’ajuda de l’equip format per en Guillem Carbonell, l’Ànnia Duran, la Joana Tubau, la Judit Verdaguer i en Joel Xarau 🙌

 • Novetats i Recomanacions
  L’alumna de 1r d’ESO Anna Sánchez ha il·lustrat el nou mural de Novetats i Recomanacions de la biblioteca de l’institut 📚
  Realitzat amb l’ajuda del Departament d’Art, s’ha escollit l’estil manga per ser un estil proper a l’alumnat i un tipus de llibre cada vegada més present a la nostra biblioteca. Aquest any s’han adquirit noves sèries en català com Boku no Hīrō Akademia (My Hero Academy), Meitantei Conan (Detectiu Conan) o Dokutā Suranpu (Dr Slump).
  Felicitats i gràcies per la teva feina, Anna! 🎨✨
 • Dia Internacional de la Poesia

  El 21 de març va ser el Dia Internacional de la Poesia i des de la Comissió ILEC es va fer una activitat pel pla lector. Els alumnes van tenir l’oportunitat de descobrir diferents poemes il·lustrats.

 • 8 de març – Dia de la Dona

  Del 6 al 10 de març, en motiu del dia de la dona, a la biblioteca hi va haver exposats un seguit de llibres sobre les dones, el feminisme i l’empoderament femení que l’alumnat i professorat va poder consultar.

 • Bookflix

  Cada mes, actualitzem el Bookflix de la biblioteca, on hi apareixen les novetats i les recomanacions de llibres.

 • Llibres de lectura

 • Llibres de text

 • De dilluns a divendres 9.30h a 13.30h

Responsable biblioteca:

Ingrid Moreno

Correu electrònic de contacte:

biblioteca@insabatoliba.cat