Aquest any, el Ministeri d’Educació i Formació Professional ha avançat el termini de presentació de sol·licituds de la beca de caràcter general per al curs 2022-23, que serà del 30 de març al 12 de maig. Cal que aquesta beca es demani dins del termini indicat tant si l’estudiant encara no sap el que estudiarà o, fins i tot, encara que no sàpiga si estudiarà o no, ja que un cop tancat el termini no tindrà cap més possibilitat de sol·licitar-la.

També us informem que la Universitat de Girona convoca l’ajut “Beca Salari”, que consisteix en un ajut de 6000€ en pagaments mensuals de 600€ durant els mesos que dura el curs acadèmic (de setembre a juny) i que es podrà demanar a partir del mes d’abril.

Si hi esteu interessats, la Secció de Beques i Ajuts als Estudiants s’ofereix la possibilitat de fer sessions informatives per grups via videoconferència.

Trobareu tota la informació relativa a beques i ajuts: https://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/247-beques-ministerio-postobligatoris

https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/universidad-grado-master/como-solicitarla.html

https://www.becaseducacion.gob.es/dudas/videos.html