Reserves i horari
Places limitades – Truca al 972 70 11 50
Dies d’obertura i torns; avís de menús temàtics.
Projectes i equip
L’Escola d’Hostaleria del Ripollès – Institut Abat Oliba és un projecte educatiu únic al territori que integra, sota un mateix paraigua, els estudis de CFGM de Cuina i Gastronomia, el Grau Bàsic de Cuina i Restauració i l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) de Cuina i Serveis de Restauració.
El nostre objectiu és oferir una formació de qualitat, arrelada al Ripollès, que combini l’aprenentatge tècnic amb els valors de la sostenibilitat, el treball en equip i el vincle amb el producte local.
L’equip docent està format per professionals de la cuina i la restauració amb experiència real al sector i una gran vocació educativa. Acompanyem l’alumnat en un recorregut que va des de la iniciació fins a la professionalització, amb una metodologia basada en la pràctica directa i en el contacte permanent amb empreses del sector.
A través del servei de menjador obert al públic, els menús temàtics i les col·laboracions amb entitats i productors de la comarca, l’alumnat viu una experiència formativa real, professional i propera a les necessitats del territori.