L’Escola d’Hostaleria del Ripollès és, doncs, un espai on formar-se, créixer i projectar-se professionalment,
alhora que es contribueix a dinamitzar la cuina i la gastronomia del Ripollès

Consulta els menús
Fes una reserva

Reserves i horari

Places limitades – Truca al 972 70 11 50

Dies d’obertura i torns; avís de menús temàtics.

Projectes i equip

 L’Escola d’Hostaleria del Ripollès – Institut Abat Oliba és un projecte educatiu únic al territori que integra, sota un mateix paraigua, els estudis de CFGM de Cuina i Gastronomia, el Grau Bàsic de Cuina i Restauració i l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) de Cuina i Serveis de Restauració.

El nostre objectiu és oferir una formació de qualitat, arrelada al Ripollès, que combini l’aprenentatge tècnic amb els valors de la sostenibilitat, el treball en equip i el vincle amb el producte local.

L’equip docent està format per professionals de la cuina i la restauració amb experiència real al sector i una gran vocació educativa. Acompanyem l’alumnat en un recorregut que va des de la iniciació fins a la professionalització, amb una metodologia basada en la pràctica directa i en el contacte permanent amb empreses del sector.

A través del servei de menjador obert al públic, els menús temàtics i les col·laboracions amb entitats i productors de la comarca, l’alumnat viu una experiència formativa real, professional i propera a les necessitats del territori.